Cameramasten

Camerabeveiliging schrikt ongewenste gasten af om een (bouw)terrein te betreden. Door (tijdelijke) cameramasten te plaatsen is diefstal en vandalisme zeker te voorkomen. De masten, voorzien van lampen, zijn van verre al te zien en houden de omgeving nauwlettend in de gaten. 

Cameramasten op maat

In overleg stellen we samen een plan op dat voldoet aan uw beveiligingswensen en aan de voorschriften van brancheorganisatie Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). 

Elke cameramast is standaard voorzien van full HD-beeld, die zowel overdag als ’s nachts zorgen voor een uitstekend beeldkwaliteit. Afhankelijke van de grootte van het terrein en eventueel gevoelige zones wordt elke mast op maat voorzien van onder andere verlichting (60.000 lumen schijnwerpers), gezichtsdetectie, camerasabotage, slim zoeken, lijn overschrijden en objectmonitoren. Daarnaast staat de bewakingsmast direct in verbinding met een meldkamer. Het is ook mogelijk om een app te installeren op de mobiel. 

De cameramasten zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar: met 230 volt en met zonnepanelen. Een bewakingsoplossing met zonnepanelen biedt de mogelijkheid om de mast op een locatie te plaatsen waar geen stroomvoorziening is of waar het lastig is een stroomvoorziening te realiseren, zoals een festivalterrein of een afgelegen terrein.

Voordelen cameramasten:

  • Snelle installatie
  • Cameramasten op maat
  • Passend beveiligingsplan
  • Geavanceerde videotechnologie
  • Duurzame energievoorzieningen
  • 24/7 beveiligingsopnames
  • VEB gecertificeerd

“We hebben niet vaak zulke scherpe beelden op een festival gezien.” (Beveiliger op festival Secret Forest)

Wilt u meer weten over onze cameramasten?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Cameramasten van MT Beveiliging Nederland voor een bouwplaats tot een evenemententerrein