Over MT Beveiliging

MT Beveiliging is een allround beveiligingsbedrijf dat een veilige omgeving creëert voor ondernemers en hun werknemers en klanten. Een omgeving waar iedereen zijn of haar werkzaamheden zorgeloos moet kunnen uitvoeren, waar goederen/producten en de inboedel met een gerust hart kunnen worden achtergelaten en klanten/bezoekers onbezorgd kunnen rondlopen. Door u te voorzien in uw beveiligingsvraagstukken, blijft u ongenodigde gasten een stap voor. 

Of u nu werkzaam bent in de (wegen)bouw, de evenementenbranche of in de detailhandel, voor elk bedrijf of project stellen we een beveiligingsplan op maat samen. Een veilige en betrouwbare werkomgeving is onder andere te creëren door:

Erkend beveiligingsbedrijf

Ons beveiligingsbedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie VEB Erkend Beveiligingsbedrijf. Jaarlijkse inspectie biedt u de garantie dat u te maken hebt met een vakbekwame partner. U bent verzekerd van vakkundig advies en deskundige aanleg van beveiligingsinstallaties, waarvoor materialen en gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit wordt gebruikt. Als bewijs van onze deskundigheid ontvangt u na oplevering altijd een kwaliteitsdocument, die alleen een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf mag afgeven. 

Heeft u vragen over de beveiliging van uw bedrijf, een bouwplaats of een evenement? 
Neem vrijblijvend contact met ons op.