Inbraakinstallatie

Met goede inbraakinstallatie trekt u met een gerust hart de deur van zaak achter u dicht. Geavanceerde apparatuur zorgt ervoor dat deuren en ramen zijn beveiligd als niemand aanwezig is. Met onze VEB-erkenning zijn niet alleen uw bezittingen veilig, maar ook de dekkingsgraad. U bent verzekerd van een gedegen beveiligingsplan, waarin alle risico’s in kaart zijn gebracht. Kortom, een inbraakinstallatie dat voldoet aan de verzekeringseisen. 

Inbraakinstallatie op maat

Inbraakinstallatie vraagt om een persoonlijk beveiligingsplan. Hierbij kijken we niet alleen naar de inbraakrisico’s van het pand zelf, maar ook naar uw business. Een elektronicazaak of een juwelier vragen om een ander plan dan een bouwplaats of een festivalterrein. Met alle mogelijke risico’s houden we rekening.

VEB-erkende beveiliging

Van een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf krijgt u vakkundig advies over en deskundige aanleg van een inbraakbeveiligingssysteem. Denk bijvoorbeeld aan de extra beveiligingsmaatregelen die verzekeraars eisen. Als ondernemer bent u verplicht om aan deze eisen te voldoen, wilt u uw inboedel en/of goederen goed laten verzekeren. Op die manier komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Voordelen inbraakinstallatie van MT Beveiliging

  • Persoonlijk advies
  • Beveiligingsplan op maat
  • 24/7 verbonden met de meldkamer
  • Hoogwaardige materialen
  • VEB-certificering

Heeft u vragen over inbraakinstallatie voor jouw onderneming?
Neem vrijblijvend contact met ons op.