Tijdelijke internetverbinding

Gaat u een bedrijfspand bouwen of verbouwen? Houd er rekening mee dat u misschien uw bedrijfsnetwerk tijdelijk moet uitbreiden of aanpassen. Dit is vaak wat op het laatste moment nog even moet gebeuren, terwijl het bedrijfsnetwerk veel aandacht binnen een onderneming hoort te krijgen. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf in verbinding blijft staan met de rest van de wereld. Een storing kan (veel) schade veroorzaken.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de telecom- en beveiligingsbranche behoort het aanleggen van tijdelijke internetverbindingen tot onze specialisaties. Als geen ander weten we dan ook dat een goed bedrijfsnetwerk afhankelijk is van meerdere factoren. Daarbij zijn een vooraf opgesteld plan en hoogwaardige netwerkmaterialen van groot belang.

Netwerkomgeving tijdelijke internetverbinding

Het maakt nogal een groot verschil of u een tijdelijke internetverbinding wilt laten aanleggen op een bouwterrein of tijdens een verhuizing in een bestaand bedrijfspand. Een bedrijfsnetwerk op een bouwplaats heeft naast invloeden van buitenaf (externe interferentie) ook te maken met veel machines. Op een tijdelijke internetverbinding voor een kantooromgeving worden vaak computers, printers en telefoons maar ook een alarmsysteem, aangesloten. De belasting voor het netwerk is minder groot, waardoor weer andere materialen nodig zijn.

Netwerkmaterialen bedrijfsnetwerk

De omvang van het project bepaalt deels waar een tijdelijke internetverbinding aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de afstand(en) en de ligging tussen objecten op een bouwterrein of tussen kantoorruimtes in een bedrijfspand. Het is dan van belang om te kijken welke netwerkmaterialen (kabels en componenten) het meest geschikt zijn.

Voordelen tijdelijke internetverbinding laten aanbrengen

  • Snelle installatie
  • Passend netwerkplan
  • Hoogwaardige netwerkmaterialen

Heeft u vragen over onze tijdelijke internetverbindingen?
Neem vrijblijvend contact met ons.